Politia confirma ca un grup extremist s-a aflat in spatele uciderii lui Bhatti

Shahbaz Bhatti Conform datelor primite din Bangalore, India, şeful poliţiei din Islamabad a mărturisit că un grup militant islamic s-a aflat în spatele uciderii lui Shahbaz Bhatti, ministrul federal pentru minorităţi religioase, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Raportul Poliţiei arată că uciderea a fost motivată de controversele iscate pe seama unei proprietăţi a familiei acestuia.

Bani Amin, inspector general al Poliţiei din Islamabad, capitala Pakistanului, a declarat unei comisii a Senatului că un grup denumit Tehreek-e-Taliban Pakistan a comis asasinatul.

“Poliţia a rezolvat cazul şi a identificat două persoane suspectate de terorism, care au fugit din ţară după săvârşirea infracţiunii”, a declarat Amid într-un raport pentru The Nation, un cotidian de top în limba pakistaneză.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.