Apelul Bisericii Armene, pentru evidentierea resurselor umane din diaspora. Formular de inregistrare

 apel si formular catolicosatul ciliciei armean 2011 evidenta resurse umane   “Dragi colegi,
   Resursele umane constituie un indicator al unei naţiuni sau puterea interioară şi spiritul creativ al unei comunităţi, şi totodată un garant al viitorului său luminos.

   Diaspora armeană este bogată în resurse umane. Este extrem de important să avem informaţii clare, precise şi cuprinzătoare privind resursele noastre umane din diaspora.

   Într-adevăr, "informaţia înseamnă putere, iar puterea cunoaşterii şi informării devine o sursă profundă a înţelegerii de sine şi a autoafirmării", dupa cum afirmă Sanctitatea Sa Aram I, Catolicosul Ciliciei.

   Catolicosatul Armean de Cilicia a iniţiat un program care vizează colectarea de informaţii privind resursele proprii umane din diaspora. Prin resurse umane se înţelege, în principal: lideri ai comunităţii, clerici, economişti, oameni ai mass-mediei, scriitori,

Map picture

politicieni, artişti, personalităţi publice, medici, profesori, cadre universitare, oameni de afaceri şi, în general, specialişti din domeniul ştiinţei şi al tehnologiei etc. Această iniţiativă se bucură de sprijinul deplin al Sanctităţii Sale.” – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe

   Solicitarea a fost trimisa in varianta originala pe adresa redactiei de stiri a Agentiei Lacasuri Ortodoxe, semnata de Cancelaria Catolicosatului Armean din Cilicia, alaturi de un formular-tip realizat in Excel, care poate fi descarcat si pus la dispozitia tuturor membrilor armeni din tara si strainatate, pentru eventuala inregistrare. Pentru o mai buna legatura, am fost rugati sa semnalam si o noua adresa web lansata special pentru aceasta actiune: http://www.armeniancatholicosate.org/armenian.php?id=2 .

– redactare si traducere: Jurnalist BOGDAN ROMAN

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.