Liderii luterani le cer politicienilor sa ia masuri in criza din Somalia

tabara de refugiati somalezi din Dadaab - Kenya Liderii luterani cer gasirea unei solutii politice pentru rezolvarea crizei iscate de seceta din Somalia, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor primite din zona Nairobi, Kenya.

O soluţie politică urgenta, pentru rezolvarea crizei din Somalia, este absolut necesară, in scopul reducerii afluxului de refugiaţi în Kenya şi Etiopia, susţine Rev. Martin Junge.

Map picture

Rev. Martin Junge este secretar general al Federaţiei Mondiale Luterane (LWF).

Afirmaţia a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Nairobi, ieri, 3 august 2011, la o zi după ce acesta a vizitat tabăra de refugiaţi Dadaab, din nordul Kenyei.

În această tabără se găsesc mii de de refugiati somalezi, care fug din faţa secetei şi de nesiguranţa in continua crestere.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.