Crestinii indieni cer legi drastice de reducere a alcoolismului

alcoolism in india Activişti creştini din India solicită legi mai drastice pentru reducerea alcoolismului, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe, conform datelor primite din zona Bangalore, India.

Oficialii din Kerala, un stat aflat în sudul Indiei, au anunţat măsuri de reducere a alcoolismului, o problemă din ce în ce mai mare in zona, dar grupurile de credincioşi şi activiştii care luptă împotriva acestui flagel solicită măsuri mult mai stricte.

Map picture

Statul înregistrează cel mai mare consum de alcool din ţară, şi totodată cel mai mare număr de creştini.

"Salutăm aceste măsuri, dar solicităm unele mult mai concrete şi mai dure la adresa alcoolismului, care provoacă un adevărat haos", a spus Rev. M.T. Tharian din Mişcarea de Înfrânare Creştină (CTM) din Kerala, o mişcare ecumenică de lupta împotriva alcoolismului, organizată de către Consiliul Bisericilor din Kerala.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.