(VIDEO) Guverne care reduc la tacere vocile activistilor

rapiri in mai multe tari  in randul aparatorilor drepturilor omului Aceasta este concluzia unui raport emis zilele trecute de Alianţa ACT, cu sediul la Geneva.

Restricţiile dure la adresa libertăţii organizaţiilor pentru drepturile omului sunt în creştere şi, de asemenea, sunt raportate din ce în ce mai des mai multe serii de ameninţări, inclusiv de intimidari, persecutii şi chiar de ucideri in randul personalului şi al activiştilor acestora, potrivit unui raport publicat în luna iulie 2011 de Alianţa ACT, o organizaţie cu sediul la Geneva.

Raportul, denumit "Atenuarea Spaţiilor Politice", aminteşte despre cazuri extreme de represiune, raportate

Map picture

în mai multe ţări, pornind din Brazilia, India, Indonezia, Peru şi Malawi până in Columbia, Guatemala, Honduras, Paraguay şi Zimbabwe.

Avertizarea a fost făcută, prin intermediul unui comunicat de presă, emis de Alianţa ACT, o asociaţie formată din 111 Biserici şi din organizaţii legate de Biserică, activând în domeniul asistenţei umanitare şi dezvoltării în 140 de ţări din întreaga lume, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.