Un preot catolic mexican moare dupa ce a fost surprins de un schimb de focuri

Un preot catolic mexican moare dupa ce a fost surprins de un schimb de focuri

Un preot catolic a decedat, in urma ranilor provocate saptamana trecuta, dupa ce a fost prins in mijlocul unui schimb de focuri intre pistolarii unui cartel de droguri si militarii din Matamoros, in apropiere de granita cu Brownsville, Texas, conform declaratiei autoritatilor – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, conform unor date puse la dispozitia redactiei noastre de corespindenti-abonati din New Mexico.

Parintele Marc Antoni Doran Rumero, in varsta de 48 de ani, era pastor al Parohiei Sfantul Robert Bellarmine, si gazduia un program de televiziune local.

El a fost impuscat in piept, in urma unui schimb de focuri, sambata, 2 iulie 2011, in timp ce-si conducea propriul autovehicul, a declarat pr. Alan Camargo, purtatorul de cuvant al Diecezei de Matamoros – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.