Managerul unei baze de schi din Serbia construieste o biserica ortodoxa in Kopaonik

Managerul unei baze de schi din Serbia construieste o biserica ortodoxa in Kopaonik
Biserica noua in Kopaonik

Preasfintitul Episcop Hrisostom al Jicei, Neboisa Skorici – manager al unei statiuni de schi din Serbia, impreuna cu mai multi asociati si reprezentanti ai municipalitatii din Raska au organizat in ziua de 9 iunie 2011 o intalnire la Kopaonik, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.
Cu aceasta ocazie, a fost fixat terenul exact pe care va fi construita o biserica ortodoxa, in renumita statiune turistica de munte.

Noua biserica se va afla in imediata apropiere a Hotelului Konaci.
Biserica noua in Kopaonik

Toti cei prezenti au convenit sa inceapa activitatile necesare pentru crearea conditiilor de lucru si realizarea documentatiei de proiect, in vederea construirii bisericii – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.