(FOTO) Incheierea expozitiei New York-eze: Hristos – Omul durerii

Incheierea expozitiei New York-eze: Hristos – „Omul durerii”

O expozitie laudata deja de multa lume se incheie „dupa o cursa de patru luni”, in New York City, dupa ce le-a dat iubitorilor de arta sansa de a explora o tema unica – Hristos, ca „om al durerii” – dar si traditia venetiana artistica, care i-a dat acesteia o nota infloritoare completa, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

"Patimi in Venetia: Crivelli la Tintoretto si Veronese", din cadrul Muzeului de Arta Biblica din Manhattan, a reprezentat o oportunitate rara de a vedea modul in care tema lui Hristos, reprezentat intre moarte si Inviere, a evoluat de-a lungul istoriei, mai informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.
Va prezentam mai jos cateva materiale expuse in cadrul acestei prezentari, realizate si puse la dispozitie de Muzeu:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.