NUMARUL RECORD de VIZITORI NE OBLIGA la… mai mult – Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe intervine din nou asupra partii de tehnic

Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe a fost nevoita in ultima perioada sa intervina asupra organizarii de ansamblu a site-ului, in sensul optimizarii si “up-gradarii” platformei proprii web. Astfel, accesul pe platforma multimedia Lacasuri Ortodoxe, www.lacasuriortodoxe.ro – sectiunea STIRI – a fost ingreunat, chiar pana la imposibilitatea accesarii paginilor.

Cauza acestor probleme in accesare a fost numarul mare de vizitatori unici intr-un singur moment (momentani). Aceasta contorizare se afla in permanenta in coltul stanga al site-ului, pe pagina Home, si poate fi urmarit chiar si de cei ce ne viziteaza, pentru o mai buna gestionare a traficului.

Prin urmare, conform administratorilor tehnici de servere, pe care Lacasuri Ortodoxe le detine in Statele Unite (4 la numar), acestea au fost suprasolicitate, inregistrand varfuri de trafic, in special incepand cu ziua de 27 iunie 2011, pentru care redam inregistrarea evolutiei (oscilatiei) traficiului intr-un singur minut:

lacasuri 45408 vizitatori unici activi intr-un moment – 05:34:00 (ora SUA)

……….

37612 vizitatori unici intr-un moment – 05:34:25 (ora SUA)

45664 vizitatori unici intr-un moment – 05:34:35 (ora SUA)

36716 vizitatori unici intr-un moment – 05:34:59 (ora SUA).

De atunci, varfuri de trafic asemanatoare au inceput sa se inregistreze zilnic, fapt pentru care accesul pe platforma Lacasuri Ortodoxe a fost din ce in ce mai ingreunat. Tocmai de aceea, echipa tehnica Lacasuri Ortodoxe a ales in mai multe randuri varianta de blocare temporara a accesului pe site-ul web propriu, pana la reducerea varfurilor. Le multumim pentru intelegere tuturor celor ce ne-au contactat, ingrijorati, semnalandu-ne aparitia erorilor de logare si ne cerem scuze pentru problemele icare au decurs de aici.

De ieri seara, 5 iulie 2011, tehnicienii Lacasuri Ortodoxe, alaturi de administratorii tehnici din Statele Unite au inceput procesul de re-optimizare si up-gradare servere, pentru ca permisiunea de acces a vizitatorilor sa fie una mai extinsa, iar la aceasta ora, accesul pe platforma de stiri a devenit unul deja mult mai usor.

Interventia echipelor tehnice va mai dura cateva zile, fapt pentru care, pana la solutionarea prblemei, si infatisarea site-ului va suferi unele modificari, pentru care, de asemenea, va cerem scuze, incercand sa lasam totusi cititorului posibilitatea vizitarii paginilor noastre. Programul de informare nu va suferi din cauza acestor procese tehnice, stirile continuand sa fie postate zilnic de membrii redactiei noastre si in aceasta perioada, fara vreo schimbare.

***
Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe® – este marca inregistrata, in Spatiul European, a Asociatiei non-profit cu acelasi nume

Toate materialele existente pe platforma multimedia Lacasuri Ortodoxe sunt rod al unor lucrari laborioase de traducere si interpretare efectuate de membrii redactiei Lacasuri Ortodoxe (incepand din dec. 2007 /servicii de traducere din limba franceza, engleza, greaca si rusa), pornind de la informari din media internationala, birouri oficiale de presa sau/si, de cele mai multe ori, corespondenti sau membri abonati (astazi, peste 20.000 de persoane – “o adevarata armata de oameni”) aflati in tara si strainatate (mireni, teologi sau/si clerici).

arhiva.lacasuriortodoxe.ro este platforma oficiala a Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe (sectiune de stiri intretinuta de Asociatia cu acelasi nume – reprezentata juridic). Activitatea Lacasuri Ortodoxe nu este subventionata din fonduri publice si, cu atat mai putin, din fondurile Bisericii Ortodoxe Romane sau ale vreunei alte Biserici, ci isi intretine activitatea – in totalitate – prin eforturi proprii si, cateodata, prin munca intelectuala a unor voluntari. Accesul vizitatorilor este unul total gratuit si neconditionat de vreo forma de afiliere, motiv pentru care este de apreciat numarul mare de vizitatori (record in media religioasa si traditionala – stiri, reportaje, interviuri din domeniul traditiilor si al religiilor) – vizitatori carora le multumim si cu aceasta ocazie!

Administratia

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.