De “Acasa la Mos Craciun”… pe un nou drum, spre: Lacasul COPIILOR

Lacasul Copiilor sigla "Mos Craciun Live" – Acasa la Mos Craciun este o transmisiune LIVE pe Internet, efectuata cu ajutorul a doua camere TV (AOS Office), amplasate la Cercul Polar.

?tim cu totii ca Mos Craciun calatoreste peste tot in lume si ca impartaseste bucuriaAcasa la Mos Craciun Lacasul Copiilor sa copiilor dar si celor in varsta care stiu sa aprecieze acest lucru. Cu siguranta ca va doreati sa ii faceti o vizita Acasa si, pentru aceasta, Lacasuri Ortodoxe va vine si in acest an in intampinare… fiindca de acum, totul devine posibil! Invita-i pe toti copiii pe care ii cunosti si fa-le, de acum, o noua bucurie! Citeste ce inseamna LACASUL COPIILOR si…

©AUTOR: Incearca sa crezi… ca a fost Administratia


Acasa la Mos Craciun Lacasul Copiilor Cu ocazia Sarbatorilor Sfantului Craciun, v-am pregatit o noua surpriza: noua productie Lacasuri Ortodoxe, LACASUL COPIILOR, poate fi de acum vizitata la adresa: copii.lacasuriortodoxe.ro , intr-o formula accesibila generatiei tinere.

"Transmisiunea LIVE Acasa La Mos Craciun" este doar un inceput, potrivit speram noi, pentru aceasta perioada de sarbatori, dar lucrarea LACASUL COPIILOR va inseamna cu mult mai mult decat atat, in acelasi spirit al bucuriei. Vom incerca deci sa traim alaturi de cei tineri, de acum, mai dese bucurii, impreuna!", marturiseste TEO-CHristian, unul dintre cei ce s-au ocupat in mod special de organizarea si structurarea acestei noi lucrari. "Bineinteles, va insemna probabil, cu ajutorul lui Dumnezeu, o noua platforma multimedia inclusa in seria productiilor Lacasuri Ortodoxe, avand specifica aceeasi linie de profesionalism" – mai incheie acesta, fara a divulga din viitorul noii lucrari (mai mult decat ne descopera actuala imagine a noului LACAS…).Acasa la Mos Craciun Lacasul Copiilor

Sa zicem START in calatoria noastra catre Casa lui Mos Craciun, dar mai presus de atat, spre o bucurie care nu are anotimp si spre noi descoperiri care sa ne faca sa ramanem tineri in gand si fapta de zi cu zi, fiindca echipele Lacasuri Ortodoxe vor cu dinadinsul sa se asigure prin profesionistii lor, ca pot sa trasforme totul in – nimic mai mult! decat – un simplu loc, discret, dar plin de armonie si bun gust, un loc in care visele devin realitate.

Arunca o privire in noile "odaite" ale LACASULUI COPIILOR si, poate ca si tu vei recunoaste raspunsurile pe care le asteptai, atunci cand propriile intrebari de multe ori te-au pus in incurcatura.

Acasa la Mos Craciun Lacasul Copiilor

Pornim din Laponia finlandezilor, de undeva de departe, din Nord, de pe un munte misterios, ascuns de privirile oamenilor, si de unde un Mos Craciun ajutat de renii sai ne va conduce spre locul in care oamenii de toate varstele se vor simti bine: LACASUL COPIILOR.

Vor fi surse sigure de stiri, traduceri si materiale inedite cu rol important in viata unui tanar, experiente comune si proiecte cu adevarat puternice… iar ele vor actualiza editia noastra, cu aceeasi eleganta cu care v-am obisnuit (exact!) de 3 ani, si intr-un mod la fel de prompt. Un singur lucru ne mai trebuie…

…Zambetele DVS* si sclipirile din ochii copiilor, sincere, sunt ceea ce va cerem pentru ca noi, la randul nostru sa avem, marturisind printr-un cuvant plin de dragoste, puterea sa continuam aceasta lucrare… impreuna!

Lacasul Copiilor un site productie Lacasuri Ortodoxe

*Administratia Lacasuri Ortodoxe multumeste tuturor celor care, intr-un fel sau altul, au stiut sa se implice in sprijinul nostru, si in aceasta noua lucrare, de multe ori poate doar cerandu-ne acest lucru cu insistenta, sau alteori demonstrandu-ne ca este… pur si simplu nevoie!

©AUTOR: Incearca sa crezi… ca a fost Administratia

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 47/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.