De astazi, Toolbarul Lacasuri Ortodoxe poate fi descarcat si pe PC-urile care folosesc ca browser… Google Chrome (o noua premiera tehnica – primul toolbar pe care il vezi pe… Google Chrome)

Toolbar lacasuri Ortodoxe si pe Google Chrome Vizitatorii platformei Lacasuri Ortodoxe se pot bucura incepand de astazi, de Toolbarul Lacasuri Ortodoxe, si in cazul in care folosesc pe propriul computer browser-ul nou realizat de Google: Chrome.

Din cate se stie deja, noul browser Google Chrome, la care Compania Google inca mai lucreaza, este proiectat pentru a raspunde tuturor cerintelor ce presupun o viteza de navigare sporita: poate fi pornit repede de pe desktop, incarca paginile web instantaneu si ruleaza cu rapiditate aplicatii web complexe – conform dezvoltatorilor acestui serviciu.


Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, in urma cu trei ani, lansa propriul Toolbar Lacasuri Ortodoxe – o bara care punea la dispozitia abonatilor si vizitatorilor sai o serie de unelte folositoare utilizatorilor: ultimele stiri actualizate instantaneu in format RSS, radio (cu posturi din intreaga lume), ticker cu ultimele noutati aparute pe platforma, zeci de programe TV care pot fi urmarite in direct pe internet (din intreaga lume), calculator de birou, accesare rapida Facebook si Twitter pentru abonati, serviciu de avertizare personala e-mail, program de convertire a orelor pentru diferite zone de pe Glob, agenda personala, jocuri, meteo, translator diferite limbi s.a..

Aceasta bara de unelte, Toolbar Lacasuri Ortodoxe, printr-o descarcare simpla, de doar 3 secunde – asigurata de un serviciu de securitate sporita, prin liderul de piata TrustE – a ajuns pana astazi, 12 aprilie 2011 (22:00), pe… 6 278 dintre computerele abonatilor nostri, administratia noastra recomandand-o ca fiind cea mai convenabila, comoda, rapida si performanta forma de abonament la informatiile zilnice oferite gratuit de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

De astazi, insa, pe langa posibilitatea existenta pana in prezent, de a instala Toolbarul Lacasuri Ortodoxe pe computerele care foloseau pentru navigare browserele Mozzila, Safari sau IE, vizitatorii nostri se pot bucura si de instalarea pe… Google Chrome. Astfel, lansarea noului serviciu Toolbar Lacasuri Ortodoxe se inscrie in seria realizarilor tehnice inedite in spatiul web, pe care Lacasuri Ortodoxe o incepea in urma cu 3 ani, si cu care vizitatorii paginilor noastre deja s-au obisnuit – intrucat, pana in prezent, Google Chrome nu a pus la dispozitia utilizatorilor sai niciun serviciu asemanator (la aceasta data nici chiar Toolbarul propriu al companiei Google, realizatoarea serviciului mai sus amintit, nu functioneaza si nu poate fi instalat in browserul Google Chrome).

Te poti bucura si tu, de astazi, de Toolbarul Lacasuri Ortodoxe, alegand una din variantele de mai jos si… click!

Iar daca ai nevoie de lamuriri suplimentare sau de consiliere in timpul procesului de instalare, nu ezita sa ne scrii pe admin@lacasuriortodoxe.ro si vom fi, cum stii dintodeauna, alaturi de tine!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.