Numai Rusia poate salva Europa de islamizare, considera Jirinovski. Toleranta va ucide Occidentul!

Vladimir Jirinovski Numai Rusia poate salva Europa de islamizare, considera Jirinovski. Toleranta va ucide Occidentul!

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vladimir Jirinovski, considera ca Rusia poate ajuta tarile occidentale sa faca fata provocarii islamizarii.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


"Daca amenintarea islamizarii dinspre Africa si Asia se agraveaza, doar Rusia va avea posibilitatea sa salveze tarile, iar acest lucru va insemna un nou “Mars Suvorov”, traversand Alpii, dar nu al soldatilor si armatei, ci al unor proiecte comune care vizeaza stoparea cuceririi Europei de catre asiatici si africani", a spus acesta intr-un show TV tematic (Canal 3).

Potrivit lui Jirinovski, arabii vor reprezenta in curand majoritatea populatiei Parisului. El a mai subliniat, de asemenea, provocarile asimilarii turcilor in Germania si albanezilor si kurzilor in Europa.

O bine-cunoscuta scriitoare, Elena Ciudinova, vorbind despre toleranta, a declarat ca "virtutea fara motiv este pacat", iar "toleranta a fost mult timp un pacat".

"Toate directiile noastre tolerante au fost strazi cu sens unic. in cazul in care situatia era diferita, ar fi existat un dialog. Ca orice alta persoana rezonabila, as prefera un dialog, dar toleranta noastra a fost privita ca slabiciune, si acest lucru inseamna doua mentalitati aflate in conflict”, a spus ea.

?eful Misiunii Permanente a Rusiei la NATO, Dmitri Rogozin, a declarat ca "toleranta va ucide" tarile occidentale.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 45/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.