Punctam: Musulmanii contribuie la modernizarea societatii germane, sustine Christian Wulf

Christian WulffMusulmanii contribuie la modernizarea societatii germane, sustine Christian Wulf

Islamul este parte a schimbarilor moderne ale Germaniei si o necesitate in dezvoltarea unei societati vibrante, sutine presedintele Christian Wulff, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.
Cuvintele au fost rostite in cadrul unei discutii ce a avut loc cu mai multe zile in urma, in cadrul adunarii ecumenice numite Kirchentag (vezi ARHIVA Lacasuri Ortodoxe).

Crestinii ar trebui sa fie, de asemenea, mai toleranti fata de alte religii, a mai spus Wulff.

"Daca cineva nu este deschis fata de alte religii, nu se poate astepta ca societatile musulmane sa fie receptive la libertatea religiei".

El a continuat mai apoi lansand un apel catre Turcia, pentru ca aceasta tara sa faca mai multe pentru libertatea religioasa, mai informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.