Pedofilia, o problema serioasa a Bisericii catolice din Asia

Federatia catolica a episcopilor din asiaPedofilia, o problema serioasa a Bisericii catolice din Asia

Birou clerical al Federatiei Conferintelor Episcopale Romano-Catolice din Asia a anuntat ca va organiza un seminar privind "impactul crizei-pedofiliei in Biserica din Asia" – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.
„Este o sarcina urgenta in calea noastra, in special pentru liderii Bisericii, sa ne adunam impreuna si sa elaboram mecanisme pentru a preveni unele evenimente viitoare de abuz asupra copilului de catre barbatii sau femeile din Biserica".

Declaratia a fost facuta de catre Biroul de Organizare a Seminarului Episcopilor si Clericilor, din Asia 14 – 19 noiembrie 2011.

Seminarul a avut loc la Universitatea Adormirii Maicii Domnului din Bangkok, mai informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.