Un nou record Lacasuri Ortodoxe – la orele diminetii

record vizitatori lacasuri ortodoxe dimineata 6 oct 2010 1049

Un nou record Lacasuri Ortodoxe – la orele diminetii

Trebuie sa semnalam un nou record al orelor diminetii. In aceste momente, Lacasuri Ortodoxe – Stiri contorizeaza un numar instantaneu de persoane care viziteaza paginile sale, record pentru aceasta ora: … 1025 (guest online).

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: TEO-CHristian


Nu pierdem ocazia, pentru a le multumi tuturor celor ce inca fac si au facut eforturi deosebite pentru ca actiunea de ridicare a Sfintei Manastiri Halmyris (etapa construirii primilor metri din stalpii acesteia) sa avanseze. Astazi, 6 octombrie 2010, am ajuns la 7,2%.

Si… nu uitati! La orele (8:36 / 6 octombrie 2010) un nou record al diminetii…

"We have 1049 guests online"

record vizitatori lacasuri ortodoxe dimineata 6 oct 2010 1049

(numarul fiind inca vizibil, desi oscileaza in functie de traficul momentan, in topul paginilor noastre). Abonatii din lista messenger a Agentiei noastre au fost anuntati in timp real, putand urmari in direct evolutia vizitelor INSTANTANEE.

Va multumim tuturor celor ce ne sunteti aproape!

Administratia

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.