publicat în: Arhivă

VIDEO: Mos Gerila rus isi va serba Craciunul in Londra 2010

Rusul Mos Gerila - Mos craciun 2010 Mos Gerila rus (Mos Craciun) isi va serba Craciunul in Londra

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Rusul Mos Gerila (varianta lui Mos Craciun) intentioneaza sa viziteze Moscova, cu sania sa, la sfarsitul lunii decembrie, si doreste sa serbeze Craciunul Ortodox in Londra, unde sa participe si la Festival Rusesc al Iernii.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


La o conferinta de presa ce a avut loc astazi, miercuri, 24 noiembrie 2010, la Moscova, Mos Craciun (Gerila) a declarat ca va serba petrecerea de Anul Nou la locul de munca, iar calatoria sa pre-vacanta a inceput deja.

"Am calatorit peste orasele Rusiei si am in plan sa vizitez Germania, Estonia, Letonia, Lituania, Franta, dorind sa le raspund tuturor prietenilor mei – tineri si persoane in varsta. Voi sarbatori Anul Nou la locul de munca, dar nu stiu inca unde", a spus Mos Craciun.

Potrivit acestuia, Anul Nou este celebrat de 36 de ori. "Am zburat in jurul lumii de mai multe ori. Prietenii mei ma asteapta in Rusia, Israel si in Statele Unite ale Americii. Voi vizita, de asemenea, Australia", a mai spus el.

Acesta intentioneaza sa sarbatoreasca Craciunul catolic in Letonia si Lituania, si doreste sa serbeze Craciunul ortodox rusesc la Trafalgar Square, Londra, unde are loc Festivalul Rusesc de iarna – conform unui articol Interfax.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 45/2010