Un preot pasionat de zborul cu deltaplanul

preot cu deltaplanul Un preot pasionat de zborul cu deltaplanul

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Parintele Pavel Radin, un preot din Biserica Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul, care este in constructie in satul Iukki din regiunea Leningrad, este pasionat de zborul cu deltaplanul.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


preot cu deltaplanul A devenit interesat de acest sport dupa ce a vizitat Tara Sfanta, unde a vazut deltaplane si parapante zburand peste Muntele Tabor.

"M-am simtit oarecum obosit intr-o zi si am considerat ca ar fi grozav sa cobor de pe munte, asa cum o faceau si ei, zburand cu ajutorul aripilor de deltaplan. Am fost atent la amanunte si mi-am cumparat unul cand m-am intors in Rusia. Deci, continui sa zbor din acel moment," a declarat pr. Pavel pentru Interfax, astazi, miercuri 24 noiembrie 2010.

Pr. Pavel este unul dintre cei mai buni clopotari din Eparhia de Sankt Petersburg. El ofera cursuri de clopotar tuturor elevilor interesati. De asemenea, mai este implicat in proiectarea si instalarea de clopotnite, printre recentele sale proiecte numarandu-se clopotnita Catedralei Sf. imparat Theodor, care este in prezent renovata in St Petersburg, si clopotnita Bisericii Sfantul Ioan Botezatorul din Iukki.

Pr. Pavel organizeaza concerte de muzica de clopot, atat in Sankt-Petersburg cat si in strainatate. El este si autorul unui ghid scris despre Slujba ortodoxa si canoanele chemarii clopotului.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 45/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.