(FOTO) O eparhie din Orientul indepartat rus a colectat 17.000$ pentru fondul de ajutorare a Japoniei

japonezi 4 tsunami 2011

Lacasuri Ortodoxe: din Vladivostok, Rusia

Bisericile si manastirile din Orientul indepartat rus au colectat aproximativ jumatate de milion de ruble pentru fondul de ajutorare a Japoniei.

Bisericile si manastirile din regiunea Primorskii, din Orientul indepartat rus au colectat aproximativ 470.000 de ruble (aproximativ, 17.000 $) pentru fondul de sprijinire a comunitatilor ortodoxe din Japonia, care sufera din cauza multor lipsuri, a raportat Biroul de Presa al Episcopiei de Vladivostok, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


japonezi tsunami 2011

"As vrea sa retineti ca mila este o caracteristica a cetatenilor din regiunea Primorskii. in vara anului 2010, daca mai tineti minte, am strans fonduri pentru ajutorarea victimelor incendiilor devastatoare. La acel moment, cetatenii au donat sume deloc neglijabile fata de aceasta", a spus seful Departamentului Eparhial pentru Caritate si Servicii Sociale, protopopul Talko Alexander, conform Interfax.

japonezi 2 tsunami 2011

El a mai mentionat ca anul trecut, Biserica a strans fonduri pentru rusi.

japonezi 3 tsunami 2011

Insa, "astazi, cetatenii din regiunea Primorskii au demonstrat ca sunt gata sa isi sustina fratii lor in credinta si din alte tari, in mod egal", a spus Pr. Alexander.

japonezi 4 tsunami 2011

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.