Oaspeti din Bulgaria in Patriarhia Serbiei

delegatie din bulgaria in patriarhia serbiei Sanctitatea Sa Irineu, Patriarhul sarb, l-a primit in urma cu cateva zile, la Resedinta Patriarhala a Serbiei, in Belgrad, pe Mitropolitul Chiril de Varna si Velikii Preslav.
Oaspetele a fost insotit de Georgi Dimitrov, ambasadorul Republicii Bulgaria in Serbia, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.


Sanctitatea Sa Irineu, Patriarhul sarb, a mai primit-o ulterior, de asemenea, la Resedinta Patriarhala a Patriarhiei Serbiei, in Belgrad, pe Ana Hrustanovici, recent numita ambasadoare a Republicii Serbia in Italia.

ambasadoarea serbiei in italia - la patriarhia serbiei

La cele doua receptii a participat si Prea Sfintitul Episcop Atanasije de Hvosno – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.