Liderii palestinieni si israelieni condamna un atac asupra unei moschei din West Bank

moschee incendiata in al MughayyirLiderii palestinieni si israelieni condamna un atac asupra unei moschei din West Bank

Politicienii israelieni si palestinieni condamna un atac desfasurat prin incendierea unei moschei din Cisiordania, in data de 7 iunie 2011, informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

In plus, palestinienii acuza, de asemenea, Israelul, ca ar fi "inchis ochii" la atacuri despre care se crede ca ar fi fost infaptuite de catre colonistii evrei.

Potrivit rapoartelor media din strainatate, un foc ar fi aprins o moschee din satul din West Bank, al-Mugair, in nord-estul Ramallah, la primele ore ale diminetii.

Focul a fost descoperit de catre inchinatorii palestinieni care venisera pentru rugaciunile de dimineata – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.