APEL de SFINTELE PASTI: Fiti alaturi de Asociatia Lacasuri Ortodoxe

Fiti alaturi de Asociatia „Lacasuri Ortodoxe”
Ajutati-ne sa furnizam informatia religioasa in timp util, atat in mediul virtual, prin platforma Lacasuri Ortodoxe, cat si in lumea reala, prin revista MONITOR Lacasuri Ortodoxe, ajunsa la numarul 8 (distribuita gratuit, in limita fondurilor disponibile, in zonele in care accesul la informatie este ingreunat din lipsa mijloacelor moderne media – Manastiri, azile si spitale, persoane din zone defavorizate) – conform propriului statut de functionare.


Ajutandu-ne, cu donatii, veti contribui in acelasi timp si la imbogatirea spatiului virtual, prin posibilitatea de a consilia cat mai multe site-uri ale bisericilor ortodoxe, in cadrul programului nostru gratuit de consiliere: „Vreau site”.

Cei ce cunosc activitatea Lacasuri Ortodoxe, de peste trei ani de zile, inteleg ca aceasta necesita o munca sustinuta si laborioasa, in care sunt antrenate mai multe persoane, traducatori, teologi, specialisti IT, consilieri chiar si spirituali, printr-o daruire aparte. Suntem deci siguri ca veti intelege necesitatea continuarii acestui program si ca ne veti sustine in aceasta campanie de strangere de fonduri, obligatoriu necesara.

Lacasuri Ortodoxe este o Asociatie non-profit, neguvernamentala, apolitica, donatiile catre aceasta fiind deductibile in limitele permise de leglile statului roman.

Ajutati-ne sa impartasim si altora Lumina Ortodoxiei, in aceasta perioada premergatoare Patimilor si Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Cum ne puteti ajuta?
Puteti dona orice suma, catre Asociatia Lacasuri Ortodoxe, datele de identificare fiind:
Asociatia Lacasuri Ortodoxe, CIF 25492529, cont nr: RO40.RNCB.0065.1128.3250.0001 deschis la BCR, filiala Bucurestii Noi.

In momentul in care in contul nostru vor aparea sumele oferite de dumneavoastra, veti primi o chitanta prin care se certifica valoarea depusa, precizand si destinatia spre care sumele au fost directionate, intr-un mod cat mai transparent.

Daca aveti intrebari, va rugam sa nu ezitati sa sunati la unul din numerele de telefon: 021.352.85.62 sau 0729.00.19.00 sau sa ne contactati prin email, la: admin@lacasuriortodoxe.ro

Implinim, in aceasta perioada, trei ani de cand ne straduim sa facem totul, din ce in ce mai bine, pentru Dumneavoastra!
Va multumim din suflet ca ne sunteti alaturi, indiferent daca ne puteti sprijini financiar sau nu, si va rugam sa ne pastrati in rugaciunile dumneavoastra!

Administratia Lacasuri Ortodoxe,
Ing. Catalin Ion

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.