publicat în: Arhivă

Album Foto si instantanee video din prima zi a Festivalului Degustatorilor de Film si Arta Culinara (fdfac): Lansarea INGER PARC (ANGEL PARK – ROMANIA)

Un articol in care puteti vedea mai multe fotografii surprinse in prima zi a Festivalului Degustatorilor de Film si Arta Culinara, dar si trimiteri spre Arhiva Video – permanent updatata!

Pagina a fost updatata pe parcursul zilei, astazi 6 septembrie 2010, odata cu prelucrarea de noi fotografii. De asemenea, tot aici gasiti trimiteri spre CATEGORIA ARHIVA VIDEO Festivalul Degustatorilor de Film si Arta Culinara FDFAC, organizata de Agentia de Stiri Religioase Lacasuri Ortodoxe, ca partener media oficial al Festivalului, unde vor fi adaugate in toata perioada de desfasurare FDFAC inregistrari video din cadrul acestui eveniment. NU uita!

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: jurnalist acreditat la eveniment, Carmen-Ana Ion.


NU uita!

Septembrie 2010:

1 AGENTIE…, aprox. 20.000 ABONATI la informatiile zilnice si un nume care este intotdeauna, intr-un mod profesionist, alaturi de Dvs. : Lacasuri Ortodoxe!
O categorie dedicata special acestui eveniment international gasiti dand click doar AICI!

(Copiaza si Recomanda aceasta adresa si altora… celor care vor sa urmareasca inregistrari audio, video si fotografii deosebite!) http://arhiva.lonews.ro/fdfac-balcanii-2010.html


In seara zilei de 5 septembrie 2010, prima seara a FDFAC, vizitatorii Lacasuri Ortodoxe au putut vedea LIVE transmisiuni HD ale unor momente importante din derularea acestui eveniment (nivelul semnalului de internet-mobil desi scazut, a permis in mare parte acest lucru, la o calitate destul de convenabila web).

Transmisiunile LIVE din prima seara FDFAC au putut fi urmarite doar pe Lacasuri Ortodoxe, iar acestea, in masura in care semnalul ne va permite (cu o frecventa / frame-rate oricat de mica – si reglaje optime ale coeficientului de calitate) vor continua sa fie vazute pe platforma noastra multi-media, prima platforma care a reusit transmisiuni HD Streaming LIVE in tara, si, de asemenea, dupa cum va amintiti, in urma cu o luna, lansa pentru prima oara in Romania o transmisiunea LIVE Multicamera HD (6 camere video stabile, 1 camera mobila), initiind astfel si aici conceptul de televiziune web, existent deja in cateva locatii din strainatate (in cea mai mare parte in USA).

ARHIVA VIDEO (care va fi permanent uploadata) va putea fi urmarita de acum AICI>>.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 34/2010