6 minute… ( IPS Teodosie )

Prezentam in cele ce urmeaza, desi pare incredibil ca atat a mai ramas, un film care contine absolut toate filmarile "incriminatorii", prezentate de mediatizatul reportaj al cotidianului Romania Libera, la adresa IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.


Filmul s-a redus la jumatate, intrucat au fost eliminate toate comentariile si povestile de ordin subiectiv ale celui ce a realizat acest reportaj cu vadita intentie.

Totodata, atragem atentia ca filmul de mai jos prezinta o sigura data fragmentul in care se discuta despre un eventual cadou (o mitra), la care reporterul sustine ca a hotarat sa participe si el, cu o treime din suma totala (cat si-a permis). In reportajul Romania Libera, s-a insistat pe acest pasaj, repetandu-l, lasand astfel impresia unei participari financiare mai mari, din partea realizatorului.

Misterul ramane: cum de este posibil ca asa ceva sa fi speriat Procuratura?

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.