Amiaza de duminica, la picnic in La Cabrera (Madrid)

Picnic parohia sf nectarie coslada in La Cabrera Madrid

Amiaza de duminica, la picnic in La Cabrera (Madrid) – 10 aprilie 2011

"Daca o cale e mai buna decat alta, atunci fii sigur ca e calea naturii!" spunea Aristotel. Poate ca de aceea oamenii au cautat timp de secole cele mai bune remedii In natura, si le-au gasit. Una dintre minunile naturii, pe langa frumusete, este si capacitatea de a vindeca.

Aproape 100 de persoane, copii, tineri si trecuti de prima tinerete, din parohia “Sf. Nectarie” – Coslada, ne-am reunit Duminica, 10 aprilie 2011, dupa Sf Liturghie, Intr-o inedita forma de a petrece timpul liber, ne informeaza printr-o scrisoare trimisa pe adresa Redactiei, prezbitera Gina Cimpoca.

"La picnic, In La Cabrera.

Mai mult decat un simplu parc, zona La Cabrera, la aproape 40 de minute de mers din Madrid, reprezinta o oaza de frumusete, de liniste si o sursa inepuizabila de revitalizare a sufletului. Este locul In care te relaxezi si Iti Improspatezi energiile sufletesti, este natura Insasi care te Inconjoara si Iti Incanta privirile.

Picnic parohia sf nectarie coslada in La Cabrera Madrid

Dupa ce am vizitat o frumoasa manastire romano-catolica, San Antonio, ce dateaza de la Inceputul secolului al XI-lea, am luat pranzul Impreuna, lasand apoi loc unei “inevitabile” partide de fotbal dar si discutiilor pe marginea pregatirilor pentru Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului.

Picnic parohia sf nectarie coslada in La Cabrera Madrid

Vremea? De invidiat! Ce poti sa-ti doresti mai mult decat sa simti aerul de munte cum Iti purifica organismul, sa Iti plimbi pasii pe poteci si alei care-ti deschid noi orizonturi… mai luminoase, mai aproape de sufletul tau, sa traiesti si sa respiri Intr-un minunat peisaj montan, In care sa redescoperi originara "comuniune cu natura" si cu tainele ei?

– a informat pentru Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, Prezbitera Gina Cimpoca

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.