Pentru Lacasuri Ortodoxe: Artista Mihaela Radu – cea de-a 2-a propunere muzicala pentru IMNUL TINERILOR,

Cea de-a doua propunere – IMNUL TINERILOR, „Sfinti Crestini – Modele de Viata” – EDITIA A II-A, 2010/2011

Propunerile pentru versurile, compozitia si aranjamentul muzical al Imnului Tinerilor, In cadrul proiectului „Sfinti Crestini – Modele de Viata” (EDI?IA A II-A, 2010/2011), continua sa soseasca la redactia Lacasuri Ortodoxe.

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: …. Organizatorii!


Inca nu ai avut curajul sa ne trimiti compozitia ta? De ce sa stai pe ganduri? Putem sa alegem, sa corectam, sa dezvoltam Impreuna! Tu vino cu o sugestie! Esti profesionist sau amator, noi te asteptam!

Asadar, dupa ce in urma cu mai multe zile spargeam gheata si va ofeream o prima propunere, astazi venim cu propunerea nr. 2 – sosita din partea artistei: Mihaela Radu, inscrisa chiar de autoare si interpreta, la selectia dedicata IMNULUI Tinerilor.

Acum, reascultam si propunerea nr. 1 – autor: Stanciu Radu-Alexandru,

Asculta-le, reasculta-le…, trimite-ne sugestia si parerea ta, vino cu versurile pentru prima propunere, cu vocea…, cu tot ce mai e nevoie. Sau vino tu cu alta compozitie muzicala proprie, deci originala. Concursul de creatie muzicala si poetica pentru Imnul Tinerilor este abia la Inceput!

Transmite-ne tot ce ai de spus la adresa: 123@sfinticrestini.ro This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it !

Nu uita, e vorba de un proiect international… aflat deja la a doua editie! Iar detalii despre competitia pentru IMN gasesti AICI!

De acum, te consideram deja ajuns la nivelul la care poti si meriti sa citesti articolul de lansare oficiala a celei de-a II-a Editii!

Semneaza,

Chiar organizatorii.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 47/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.