EPISCOPUL HUȘILOR: Noi avem nevoie de oameni de care să ținem cont, atunci când cerem un sfat!

„Noi avem nevoie de oameni de care să ținem cont atunci când cerem un sfat. (…) Nu mai reușim să găsim punctul de referință al vieții noastre și în funcție de acel punct să ne ghidăm. Sunt foarte multe momente în viața noastră în care ne pierdem, nu mai reușim să ne găsim echilibrul interior, rătăcim, și este suficient să găsești omul care să îți spună calea pe care să ți-o asumi. Dar să ți-o spună în așa fel încât să simți că nimic nu poate fi mai adevărat decât ceea ce îți împărtășește el!

Avem nevoie de oameni care să trăiască cu adevărat în Dumnezeu și la care să putem alerga în momentele noastre de cataclism interior, de răfuială lăuntrică!”

Fragmentul de mai sus a fost extras dintr-un cuvânt rostit de Preasfințitul Părinte Ignatie, la Catedrala Episcopală din Huși, în ziua de 13 noiembrie 2018, prezent într-un raport al Episcopiei Hușilor. În ziua amintită, Episcopul Hușilor a marcat, prin săvârșirea Sfintei Liturghii, Sărbătoarea Sfântului Ioan Gură de Aur, ocrotitorul Seminarului Teologic din localitate.

Sursă foto: Episcopia Hușilor

Lăcașuri Ortodoxe® 2018

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.