REFERENDUM pentru familie: PS SEBASTIAN al Slatinei și Romanaților, în fruntea unui marș în orașul Balș

În seara zilei de 3 octombrie, în orașul Balș, s-a desfășurat un marș pentru susținerea Referendumului național privind înlocuirea în Constituție, la art. 48 alin. 1, a termenului “soți” cu “un bărbat și o femeie”, precum și Referendumul local de întregire a denumirii județului Olt în Olt-Romanați, ambele urmând a se desfășura simultan în zilele de 6 și 7 octombrie [vezi ARHIVA Lăcasuri Ortodoxe].

La marș a participat Preasfințitul Părinte Sebastian, Episcopul Slatinei și Romanaților, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Olt – Dna Florica Grecu și un mare număr de preoți, profesori și credincioși, urmând traseul: Biserica “Sfinții Apostoli” – Str. N Bălcescu – Monumentul Eroilor – Biserica “Sfinții Împărați Constantin și Elena” și retur pe trotuarul opus.

Informație și foto puse la dispoziție de: Episcopia Slatinei și Romanaților

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.