Un nou APP: Merinde pentru suflet – lansat de Episcopia Ortodoxă Română a Italiei

Cu ajutorul Domnului și cu Binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, a fost lansată aplicația “Merinde pentru suflet”, într-un format organizat, care preia în mod adaptat dispozitivelor mobile informații și conținut multimedia de pe site-ul de învățătură duhovnicească și de cateheză al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, cu același nume, inaugurat și el la începutul acestui an.

În cadrul aplicației destinate utilizatorilor de Android, se pot regăsi predici la duminicile de peste an, cuvinte de folos din viața și învățăturile Sfinților, cuvinte duhovnicești de la părinți contemporani și articole catehetice despre rânduielile liturgice ale Bisericii Ortodoxe.

Aplicația “Merinde pentru suflet” se actualizează în timp real, utilizatorul fiind la curent cu noile articole postate pe site. De asemenea, odată descărcate în dispozitivul mobil, informațiile pot fi accesate și offline.

Puteți descărca aplicația “Merinde pentru suflet” intrând pe pagina destinată acestui articol în ARHIVA on-line Lăcașuri Ortodoxe și dând click pe adresa link indicată, sau căutând “Merinde pentru suflet”, pe Google Play.

Informație oferită de: Episcopia Ortodoxă Română a Italiei

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.