Regele Mihai I implineste 96 de ani. Concert la Ateneul Roman

Un comunicat de presa din ultimele ore, emis de Palatul Elisabeta, intitulat “Majestatea Sa Regele Mihai I, 96 de ani”, transmis si pe adresa Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe, prezinta detaliat programul evenimentelor publice dedicate aniversării Regelui Mihai I al României, la împlinirea vârstei de 96 de ani.

Aniversarea are loc miercuri, 25 octombrie 2017, iar cu aceasta ocazie, la Sala Tronului din Palatului Regal din Bucureşti, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, va decora mai multe personalități și colaboratori ai Casei Majestății Sale Regelui, din țară și strainatate.

Majestatea Sa Regele Mihai I al României, sărbătorit de Familia Regală la împlinirea vârstei de 96 de ani

Peronalitatile vor fi decorate la ora 17:00, miercuri, iar alaturi de Principesa Moștenitoare se vor afla Principele Radu şi Principesa Maria.

“De asemenea, cu ocazia zilei de naştere a Majestăţii Sale Regelui, în prezența Altețelor Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria, Ateneul Român va găzdui, în aceeaşi seară, începând cu ora 19, cea de-a zece ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României.” – se mai arata in comunicatul de presa.Regele Mihai I implineste 96 de ani. Concert la Ateneul RomanAstfel, cei prezenti la Ateneul Roman, cu ocazia împlinirii vârstei de 96 de ani de catre Majestatea Sa Regele Mihai I al României, ii vor putea admira pe violonistul Remus Azoiţei, pianista Alexandra Dăriescu şi tenorul Teodor Ilincăi. Acestia vor concerta alaturi de Orchestra Fundaţiei Principesa Margareta a României, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare.

Concertul organizat in ziua de naştere a Majestăţii Sale Regelui Mihai este unul caritabil, asa incat fondurile obținute sunt destinate programului Tinere Talente, prin intermediul căruia Fundația oferă burse de studiu tinerilor artiști aflați în situații materiale dificile.

2017 este, de asemenea, anul in care Fundaţia Principesa Margareta a României implineste 10 ani de dedicare in slujba tinerelor talente, oferind pana in prezent 300 de burse şi peste 1.2 miilioane de euro investiţi în viitorul cultural al României, se mai arata in comunicatul oficial pe care Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui a fost autorizat sa-l transmita in aceasta dimineata, la împlinirea vârstei de 96 de ani de catre Majestatea Sa Regele Mihai I al României.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.