Australiei i se cere sa coopereze cu Damascul, in lupta impotriva Statului Islamic

Un consilier apropiat al Președintelui sirian Bashar al Assad și al tatălui acestuia, Hafez, de dinaintea lui, a cerut Australiei și altor țări să coopereze cu Damascul, în lupta împotriva Statului Islamic (ISIS), conform ANSA.

În timpul unui interviu lung, difuzat de programul de televiziune national australian Lateline, Bouthaina Shaaban, primul consilier politic și de mass-media al Președintelui sirian, a declarat că Occidentul nu trebuie să se opună regimului, nici sa intervina în politicile siriene.

“Mesajul meu către guvernul australian este că ar trebui să existe o voință reală de combatere a terorismului”, a spus aceasta, citata de ANSA.

“Dorința reala ar trebui sa vina de la coaliția actuala și din cooperarea cu Rusia, Iranul, China și guvernul Siriei, precum și cu toate țările cu adevărat interesate în lupta împotriva terorismului”, a adăugat, Shaaban, care a deținut mai multe posturi ministeriale în cadrul guvernului lui Bashar al-Assad, fiind profesoara de poezie romantică la Universitatea din Damasc și, de asemenea, autoare a mai multor cărți despre femeile din lumea arabă.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.