Catedrala din Urziceni le-a oferit elevilor ghiozdane pline cu rechizite

Un început de an școlar binecuvântat la Școala Gimnazială I. H. Rădulescu! Catedrala din Urziceni a oferit elevilor ghiozdane pline cu rechizite!

Anul școlar, care tocmai a început, a fost încununat de multe zâmbete la Școala Gimnazială I.H. Rădulescu din Urziceni.

“Douăzeci și cinci de elevi cu rezultate excepționale la învățătură, dar care provin din familii cu posibilități reduse, au primit ghiozdane și rechizite” – ne-a informat Preot Bogdan-Ionut Stancu, Protopopul Urzicenilor.

“Cu multă sârguință, atât din partea preoților care slujesc în Sfânta Catedrală, cât și a enoriașilor cu suflet mare, s-a reușit strângerea sumei de 2500 de lei. Cum este esențial ca generațiile tinere să fie susținute, toată atenția a fost îndreptată asupra copiilor premianți ai școlii. Aceștia au primit cu multă bucurie în suflet rechizitele, mai ales ca aveau atâta nevoie de ele”.

“În mod cert, astfel de acțiuni filantropice vor mai avea loc în viitorul apropiat, având în vedere că între Școala I. H. Rădulescu și Catedrală există un parteneriat care ajută comunitatea de elevi să nu se dezică de valorile creștine”, a mai asigurat parintele protopop, acordand binecuvantarea sa pentru noul an scolar.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.