O asociatie a Protopopiatului Slobozia castiga finantarea Vodafone pentru copii 2015

Asociatia “Din inima pentru Aproapele”, a Protopopiatului Slobozia, din Episcopia Sloboziei si Calarasilor, se numara printre organizatiile neguvernamentale care au reusit sa castige finantare in cadrul Fondului Special pentru Copii 2015 -FPMR, cu proiectul intitulat: “Un viitor mai bun pentru copiii din Marculesti”.

Acest program de finantare face parte dintr-un program mai amplu, “strategic, de investitie in mediul rural”, al Fundatiei Vodafone Romania, fiind dezvoltat in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Prin noul sau proiect, Asociatia Protopopiatului Slobozia urmareste imbunatatirea gradului de integrare sociala a copiilor ce provin din familii ce se confrunta cu un nivel de saracie ridicat, din comuna Marculesti, informeaza Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Astfel, beneficiari vor fi 20 de copii, proveniti din familii defavorizate, avand ca domeniu de implicare: educatia dupa scoala (after school) / asistenta educationala pentru grupuri defavorizate / social.

Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca, avand statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintata in 1998.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.