NETCreator, preocupat de protectia sporita impotriva atacurilor DDOS/FLOOD. Migratii

(FOTO: Centrul de Date NETCreator – si sistemele de protectie fizica – aflat in partea de nord-vest a Londrei (Maidenhead). Aici sunt gazduite o parte din siteurile web-client) In urmatoarele doua saptamani, Serviciul Specializat in Gazduire [https://netcreator.us] (Hosting [https://netcreator.us] ) si Web Design [https://netcreator.us] NETCreator [https://netcreator.us] va lucra la implementarea unor noi servicii si la securizarea serverelor de gazduire web [https://netcreator.us] localizate in centrul de date din Londra, Marea Britanie, care si-a extins halele, din cauza nevoii suplimentare de capacitate.

Mai jos, gasiti un program general al procedurilor pe care le vom efectua:

1. Vom configura noile servere, vom actualiza reteaua, vom adauga NOI SISTEME de PROTECTIE impotriva atacurilor de tip DDOS / FLOOD; pentru aceasta, site-urile gazduite in acest centru de date vor deveni nefunctionale, timp de aproximativ o ora.

2. Odată ce prima etapa va fi finalizata, vom începe să migram fizic serverele preluate din incaperea (hala) veche de date, in cea nouă. Vom incepe cu serverele de stocare, iar durata de nefunctionare a site-urilor afectate de schimbare va fi de aproximativ 30 de minute (pentru fiecare server de stocare).

3. Mai apoi, vom migra fizic serverele de e-mail – casutele de e-mail vor fi nefuncționale aproximativ 30 de minute (pentru fiecare server de e-mail).

4. La final, vor fi migrate si serverele web (pe care sunt gazduite site-urile). Vom pregati toate setarile web in avans, iar astfel, timpul de nefunctionare a siteuri-lor va fi de aproximativ 5 minute, pentru o resetare a serverelor.

Aceasta este o actualizare majora, insemnand o noua experienta pentru dumneavoastra, inginerii nostri sperand ca ea va fi apreciata!

Din pacate, toate modificarile vor fi efectuate in timpul orelor de lucru, din cauza politicilor de securitate ale Centrului nostru de Date.

Procedura va demara marti, 7 iulie 2015, la ora 9 AM UTC, și ne-am planificat să o finalizam până vineri 17 iulie.

Durata in care un site va fi nefunctional este, in total, pe toata perioada de lucru, de aproximativ 4 ore (pe parcursul a doua saptamani), dar vom incerca sa rezolvam mult mai rapid totul, pentru dumneavoastra si pentru clientii nostri. Va multumim pentru intelegere!

Site-urile Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe si site-urile principale ale Retelei Informationale a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (cel al Episcopiei si cele ale Protopopiatelor) sunt gazduite in acest Centru de Date NETCreator [https://netcreator.us] , astfel incat vor exista momente in care acestea vor fi inaccesibile, fiind afectate de schimbare.

Celelalte site-uri gazduite de NETCreator, in Centrele de date NETCreator din Finlanda, Bulgaria, SUA si Australia, printre care se afla si site-urile bisericilor si manastirilor din Eparhie, NU vor fi afectate.

Pentru ca atacurile DDOS sunt extrem de frecvente pe Internet, proprietarii site-urilor sunt nevoiti sa fie permanent in alerta, pentru a-si proteja afacerile online, precum si datele confidentiale, in cazul in care devin tinta unui astfel de atac, asa incat sistemele de protectie folosite trebuie sa fie permanent imbunatatite.

In 2015, se implinesc 20 de ani de cand serviciul specializat NETCreator activeaza in domeniul informatic si IT, pe piata din Romania. Serviciul specializat NETCreator este un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe [https://lacasuriortodoxe.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.