Mosii de Vara: acum, TRANSMITEM IN DIRECT, incepand cu ora 8:00

Incepand cu ora 8:00, Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe transmite in direct Slujba Sfintei Liturghii si Slujba Parastasului pentru cei adormiti, cu ocazia Pomenirii “Mosilor de Vara”, din Biserica Podeanu – Bucuresti.

Transmisiunea video in direct FullHD poate fi urmarita in toate paginile noastre si in paginile retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor (www.sf-esc.ro [https://www.sf-esc.ro] ).

De asemenea, pe reteaua de cablu din tara, aceeasi slujba este preluata si poate fi urmarita si pe canalul de televiziune al Trustului Eveniment, partener al Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe.

Urmatoarea transmisiune in direct va avea loc maine, duminica, incepand cu ora 8:00 – Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, in sistem duplex: Catedrala din Urziceni (slujba arhiereasca va fi condusa de PS Parinte Vincentiu – Episcopul Sloboziei si Calarasilor) si Biserica Podeanu Bucuresti.

NU UITATI: saptamana viitoare, va asteptam cu noi evenimente deosebite transmise in direct, cu ocazia Sarbatorii Sfintei Treimi (luni, 1 iunie 2015).

Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe efectueaza transmisiuni video in direct, in fiecare duminica si la sarbatorile importante, din Biserica Ortodoxa Romana, incepand inca din anul 2008, prin Serviciile specializate NETCreator [https://www.netcreator.ro” target=“_blank] si Live Camera media PRODUCTION [https://www.livecamera.ro” target=“_blank] pe care le detine.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.