Singura parte care a beneficiat de pe urma loviturilor aeriene din Yemen este… al-Qaeda

Singura parte care a beneficiat cu adevarat de loviturile aeriene ale Coalitiei conduse de Arabia împotriva rebelilor șiiți houthi din Yemen, este grupul militant al-Qaeda, considera Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, care a facut aceasta declaratie, ieri, pentru canalul de televiziune Rossiya-24.

“Singura parte care si-a îmbunătățit serios poziția sa, in urma bombardamentelor din Yemen, este al-Qaeda, care acum rivalizeaza cu Statul Islamic”.

Conform Sputnik, el a mai adaugat, insa, ca “rivalitatea” dintre al-Qaeda și ISIL nu este ceva batut in cuie, militantii avand tendința sa migreze de la un grup terorist la altul, în funcție de condițiile de remunerare și de alți factori.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.