Discutii intre Patriarhul Kirill si Ambasadorul palestinian in Rusia

Sanctitatea Sa Kirill, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, s-a întâlnit cu ambasadorul palestinian in Rusia, Mustafa Fayed.

Salutându-l pe oaspetele său, liderul Bisericii Ortodoxe Ruse a declarat că Rusia este o țară dragă domnului Mustafa, care a studiat si a lucrat aici, cunoscand bine Moscova și limba rusa.

“Ati făcut multe pentru a promova interesele Statului Palestinian și pentru consolidarea relațiilor dintre Palestina și Rusia. Biserica Ortodoxă Rusă apreciază aceasta activitate”, a spus el.

Sanctitatea Sa a menționat, de asemenea, că personal a avut deja cinci întâlniri cu Președintele palestinian Mahmoud Abbas, adăugând: “Acest lucru arată că avem o agendă serioasa de discuții, precum și relații personale foarte bune”.

Părțile au discutat o serie de chestiuni de interes reciproc.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.