Sanders: Vreau sa pun capat Razboiului nesfarsit al SUA in Orientul Mijlociu!

Statele Unite trebuie să pună capăt operațiunilor sale neîncetate, de luptă la sol, din Orientul Mijlociu, a declarat, ieri, senatorul american Bernie Sanders, la lansarea campaniei sale pentru președinția SUA, în Burlington, Vermont.

Pe 7 martie 2015, Sanders spusese, intr-o alta declarație, ca guvernul Arabiei Saudite trebuie să raspunda de stabilitatea din Orientul Mijlociu și trebuie să trimită propria armata sa lupte cu Statul Islamic, si nicidecum sa se angajeze Statele Unite in astfel de acțiuni.

“Ma opun cu tarie unui război perpetuu, fără sfârșit, în Orientul Mijlociu. Da, trebuie să fim prompti în domeniul combaterii terorismului și a înfrangerii ISIS [Statului Islamic], dar noi, ca națiune, nu ar trebui să suportam singuri această povară”.

Marți, Sanders a declarat ca lupta împotriva Statului Islamic ar trebui să fie o lupta a coaliției internaționale, condusă musulmani, pentru a crea condiții pentru o pace durabilă.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.