Holocaustul Vaticanului – o carte care atrage din nou atentia presei internationale

O carte despre “masacrul religios cel mai îngrozitor al secolului 20” pare sa castige din nou atentia mass-mediei internationale. Astfel, in presa religioasa din ultimele zile, au fost postate trimiteri spre lucrarea in cauza, in limba engleza (aici) [https://www.reformation.org/holocaus.html] , care face dezvaluiri uimitoare privind convertiri forțate, uciderea în masă a non-catolicilor, existenta unor tabere catolice de exterminare, informatii despre clerici catolici aflati in postura de comandanți ai unor lagăre de concentrare; toate acestea fiind documentate cu nume, date, locuri, imagini și declarații ale martorilor oculari.

Conform presei, Avro Manhattan, autorul cartii, a fost o autoritate internationala in ce priveste problema implicarii Romano-Catolicismului în politică. Rezident al Londrei în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, acesta a condus un post de radio numit “Radio Libertatea”, pentru Europa ocupată. El a fost autorul a peste 20 de cărți, unele dintre ele ajungand best-seller-uri. Cărțile sale, care dezvaluie anumite secrete ale papalitatii, s-au aflat pe lista cartilor interzise, in ultimii 50 de ani.

Cartea recomandata de presa internationala se gaseste, pe Internet, si in limba romana (aici) [https://holocaustulvaticanului.blogspot.ro/] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.