Putin: comunitatea internationala nu ii protejeaza pe crestini

Președintele rus Vladimir Putin a declarat că situația crestinilor din Orientul Mijlociu este teribila, iar comunitatea internațională nu intreprinde suficiente măsuri pentru a-i proteja.

“În ceea ce privește Orientul Mijlociu și creștinii, situația este teribila. Am vorbit despre asta de multe ori și noi credem că comunitatea internațională nu face destul pentru a proteja populația creștină din Orientul Mijlociu”, le-a declarat Putin reporterilor.

El a reiterat faptul că creștinii au trăit în Orientul Mijlociu timp de secole, iar acest spatiu este locul de nastere al Creștinismului. “Este trist că comunitatea internațională, in prezent, nu-i poate apăra pe oamenii care au nevoie de protecția comunității internaționale”, a spus Putin.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.