STIRI Ucraina | Moscova avertizeaza din nou Kievul. Scenarii fortate-

Rusia este îngrijorata de încălcările armistitiului de încetare a focului în estul Ucrainei și trebuie să avertizeze din nou Autoritățile de la Kiev: conflictul nu poate fi rezolvat prin folosirea forței – se arata intr-un raport al Sputnik.

Rusia este alarmata de creșterea bruscă a încălcărilor armistitiului de încetare a focului în estul Ucrainei și avertizează autoritățile de la Kiev împotriva încercărilor de revenire la “scenarii forțate” în rezolvarea crizei din țară, a declarat, ieri, Ministrul de externe Serghei Lavrov.

“Suntem foarte alarmați de toate acestea, pentru că regimul de pace si de încetare a focului este încălcat, iar bombardamentele au loc regulat și sunt mari, în ultimele zile”, a declarat Lavrov pentru reporterii din Moscova, după o întâlnire cu Ministrul de Externe al Burundi, Laurent Kavakure.

“Ii avertizam pe colegii noștri ucraineni, împotriva încercărilor de a se folosi de scenarii forțate [în estul Ucrainei] din nou. Acest conflict poate fi rezolvat doar prin dialog direct, numai prin mijloace pașnice”, a spus Lavrov, citat de Sputnik.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.