Thursday 15 january 2015

STIRI | Europol pune Grecia in stare de alerta, privind jihadistii

Poliția Europeana a emis o alertă, sâmbătă, care va ramane in vigoare pana sambata 17 ianuarie, și care implică șapte nume de jihadiști, care ar putea efectua acte de terorism. Unul sau mai multi dintre acestia s-ar putea ascunde în Grecia.

Avertismentul Europol a fost trimis tuturor țărilor europene, în urma atacurilor teroriste sângeroase din Paris, de saptamana trecuta, care a costat 17 vieți. Directorul Europol, Rob Wainwright, a spus ca este vorba despre cea mai mare amenințare teroristă dupa atacurile din 11 septembrie, 5.000 de fanatici islamisti intorcandu-se in Europa, de pe frontul sirian.

Grecia se numara printre țările UE puse în stare de alertă de Europol, pentru eventuale acte de terorism ale jihadiștilor care s-ar putea folosi de masini capcana, conform unui oficial de poliție grec, care a preferat să rămână anonim, citat de Greek Reporter.

Aceste jihadiști au fost instruiți în Yemen și au conexiuni în Liban, Arabia Saudită și Rusia. Politia Europeana a cerut tuturor membrilor UE să o notifice dacă oricare dintre cei 7 suspecți a trecut prin controalele de frontieră, și să ramana în stare alertă.

Lăcaşuri Ortodoxe (spre pagina principală)

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile