STIRI Hacksaw Ridge | Mel Gibson regizeaza un nou film cu eroi crestini

Mel Gibsom regizeaza primul său film, dupa opt ani de zile, despre drama celui de-Al Doilea Razboi Mondial: Hacksaw Ridge, potrivit Hollywood Reporter.

Uimitorul om-paianjen, Andrew Garfield, pare să joace în filmul Hacksaw Ridge, bazat pe povestea adevarata a unui barbat acuzat pentru obiectia sa din motive de constiinta, de a purta o armă, dar care a ajuns sa câștige o medalie de onoare a Congresului SUA, pentru faptele sale eroice pe câmpul de luptă.

Conform unui raport al publicatiei The Guardian, Hacksaw Ridge urmeaza sa fie tras de Mel Gibson anul viitor. Desmond T Doss, personajul principal al filmului Hacksaw Ridge, a lucrat ca medic pe timpul razboiului, salvand viata mai multor oameni, prin evacuarea soldaților răniți în apropiere de linia frontului. Doss a fost rănit de o grenadă și împușcat de un lunetist, în timp ce lucra pe câmpul de luptă.

Proiectul arata o potrivire perfecta cu credinta lui Gibson, afirma The Guardian. Sa nu uitam Oscarul din 2004, pentru filmul “Patimile lui Hristos”, si faptul ca filmul a adunat mai mult de 600 de milioane de dolari în întreaga lume, după ce a atras un număr mare de cinefili creștini din SUA. Cu toate acestea, filmul a fost acuzat de antisemitism.

Cel mai recent film al vedetei a fost, in 2006, Apocalypto.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.