STIRI | O gravida a fost tarata si lasata goala in strada, de catre angajatorul sau

Un caz recent demonstreaza continuarea violențelor împotriva femeilor, în special din cadrul comunitățile minoritare, in Pakistan. O femeie crestina gravida, in vârstă de 28 de ani, a fost lasata goala in strada, pentru ca nu ar fi lucrat conform așteptărilor angajatorului său.

Victima – care și-a pierdut copilul în acest atac violent – este o rezidenta a coloniei creștine din Rana Town, în districtul Sheikhupura al provinciei Punjab, conform Radio Vatican.

Aceasta a lucrat ca servitoare și, conform rapoartelor, a fost fortata sa meargă fără haine timp de cel puțin 30 de minute, pentru ca nu ar fi reușit să îndeplinească cerințele angajatorilor ei.

Povestea a fost publicata marți, odata cu Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor.

Unul dintre fiii angajatorului acesteia, în compania a patru prieteni, a târât-o pe femeia gravida afara din casă, i-a smuls hainele și a abandonat-o goala, la un colț de stradă, unde o femeie în vârstă i-a dat niște haine să se acopere.

Rudele ei au însoțit-o la spital, pentru teste, dar copilul aflat in pantece nu a mai putut fi salvat.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.