Biserica din lemn, inchinata Sfintelor Femei Mironosite, tarnosita in Hamburg

Zilele trecute, o biserică inchinată sfintelor femei mironosițe a fost tarnosita în Hamburg. Biserica din lemn, împreună cu întregul complex al bisericii, incluzand un parc, o troita mare, o poartă sculptată și un loc de joacă pentru copii, a fost binecuvântata de către Arhiepiscopul ortodox Feofan de Berlin și Germania.

Arhiepiscopul Feofan a felicitat parohia. El a menționat că poporul ortodox din Hamburg are deja o catedrală remarcabila în centrul orașului și de acum are si o noua biserică, mică și confortabila, din lemn, construită în stil vechi rusesc.

Biserica este construita într-un cimitir ortodox din Hamburg. De acum, slujbele ortodoxe vor avea loc regulat in aceasta biserica.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.