NETCreator: de acum, cu o viteza si o prezenta extinse. Domenii disponibile in cea mai bogata tara a lumii: Qatar

In urma cu cateva saptamani, NETCreator Hosting [https://netcreator.us/] a realizat un parteneriat cu centrul de date Telepoint din Sofia – Bulgaria, care permite o viteza mult mai mare vizitatorilor din Romania, Serbia, Grecia, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Moldova, Cehia etc. Pana la acea ora, NETCreator Hosting [https://netcreator.us/] avea deja parteneriate deschise cu centrul de date SteadFast – Chicago – Statele Unite, cu centrul de date Pulsant Data – Maidenhead – UK (Marea Britanie) si cu centrul de date SIS Group – Sidney – Australia. Centrul de date preferat poate fi ales din pagina de cumparare gazduire, www.netcreator.us [https://www.netcreator.us] .

Incepand de astazi, 27 septembrie 2014, NETCreator Hosting [https://netcreator.us/] pune la dispozitia clientilor si posibilitatea inregistrarii domeniilor .QA, Qatar.

.QA este codul oficial al (ccTLD) al Statului Qatar, o mica tara araba, dar uimitor de puternica, care ocupa o peninsula din Golful Persic.

De ce sa inregistrez un domeniu .QA?

Descoperirea petrolului, in urmă cu mai mult de 80 ani, a facut ca statul Qatar sa fie cel mai bogat stat din lume (doar 0.1% din populatie fiind somera, iar aproximativ 14% din cetateni fiind milionari).

Mai mult decât atât, nivelul de dezvoltare al Qatar-ului este cel mai mare din lumea arabă, tara fiind recunoscută de Banca Mondială ca avand o economie cu venituri extrem de ridicate. Fara a avea vreun impozit pe venit, Qatarul este, de asemenea, una dintre țările cu cele mai mici rate de impozitare din lume.

Viitorul financiar al Qatar-ului este la fel de promitator ca si prezentul. Qatarul va fi prima țară arabă care va gazdui un turneu FIFA World Cup, în ciuda condițiilor climatice nu foarte favorabile.

De asemenea, Qatarul intentioneaza sa investeasca peste 120 de miliarde de dolari in sectorul energetic, în următorii 10 ani. Într-un astfel de climat al investițiilor profitabile, o prezenta online a domeniilor .QA reprezinta un catalizator al oportunităților de afaceri, atât online cât și offline.

Cine poate inregistra un domeniu .QA?

Numele de domeniu .QA nu sunt restricționate și sunt disponibile pentru toată lumea, incepand din septembrie 2011. Deci, persoanele fizice și juridice de oriunde, pot investi într-o prezență web in zona .QA (Qatar), in aceeasi masura in care o pot face si locuitorii Qatarului.

Puteți înregistra domenii .QA pe o perioada de maxim 5 ani de la momentul platii. De asemenea, este disponilia si opțiunea de editare a detaliilor WHOIS (despre detinatorul domeniului).

Din păcate, transferurile de domenii .QA nu sunt permise, astfel încât din momenul in care domeniul .QA este inregistrat, el nu poate fi transferat catre o alta firma de inregistrare domenii (registrator).

In cazul in care doriti sa va cumparati un nume de domeniu .QA, o puteti face dand click aici www.netcreator.us [https://netcreator.us/sole-domain-name-registration/] .

Reamintim ca NetCreator este un Serviciu specializat in crearea de site-uri web inteligente, gazduire web (hosting), vanzare de domenii si realizare de software intuitiv la comanda apartinand Agentiei de stiri Lacasuri Ortodoxe. Vezi, dand click aici, serviciile NETCreator la… standarde de top internationale [https://www.netcreator.us] . Poti vizita, de asemenea, si serviciile NETCreator – Romania. [https://www.netcreator.ro]

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.