publicat în: Arhivă

STIRI | Site web pentru Biserica. Parohia Lehliu Gara are, de acum, propriul site

In data de 27 septembrie, a fost lansat oficial site-ul web al Parohiei Lehliu Gara, situata in Episcopia Sloboziei si Calarasilor, Protopopiatul Lehliu, cu binecuvantarea PS Parinte Vincentiu, Episcopul Sloboziei si Calarasilor.

Site-ul va conține informații despre funcționarea și organizarea Bisericii Sfântul Mare Mucenic Dimitrie din Lehliu, programul slujbelor si alte informații despre oficierea slujbelor si din parohie.

In prezent se lucreaza la realizarea unui calendar ortodox, urmand sa fie adaugate alte pagini cu datele de contact și adresa bisericii, știri și articole etc.

Realizarea site-ului face parte dintr-un program amplu, destinat crearii Retelei web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, elaborat de Sectorul Media al Eparhiei, in parteneriat cu Asociatia Lacasuri Ortodoxe, prin serviciul specializat in realizarea de site-uri web, gazduire si alte servicii si software la comanda, NETCreator [https://www,netcreator.ro] .

Site-ul a fost inclus deja in reteaua web a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor [https://www.sf-esc.ro] , informatiile publicate pe site fiind semnalate in sistemul informational amintit.

Vezi site-ul Parohiei Lehliu Gara, dand click aici! [https://parohialehliugara.ro/]