Dan Puric – conferinta “Omul frumos”

Dan Puric, exemplara constiinta crestina a societatii civile, cunoscut regizor si actor, autor al volumului “Cine suntem”, vândut în peste 70.000 de exemplare, va veni în fata bucurestenilor, marti, 10 februarie 2009, de la ora 19:30, la Ateneul Roman sa prezinte conferinta cu tema “Omul frumos”.

Totodata se va lansa volumul cu acelasi titlu -“Omul frumos”.

Evenimentul face parte dintr-o serie de patru conferinte pe care Domnul DAN PURIC le va prezenta in anul 2009, la Ateneul Roman, in organizarea Fundatiei ART PRODUCTION.

“Lumea de azi este intr-un proces continuu de uratire. In noul imperiu al uratului, frumosul este doar o amintire care abia mai palpaie sub marsul triumfal al unei lumi schilodite aflata in plina ofensiva.

Omul frumos este ultimul strigat de salvare, este ultima reduta a umanitatii in lupta cu oceanul de neomenesc ce vine.

Omul frumos este ultimul suspin Hristic pentru o lume aflata in cadere definitiva.” (Dan Puric)

Dan Puric, tonifica destinzând si destinde tonifiind, relevându-ne, în acest chip spontan, credinta, luciditate, creativitate, forta si atitudine de structura stâncii, ce ne cheama si ne îndeamna pe fiecare sa alegem, sa fim.


– mentionam, cu aceasta ocazie, ca actorul Dan Puric este membru Lacasuri Ortodoxe, de la fondarea grupului, martie 2008

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.