STIRI din Israel – Gaza: Hamas respinge initiativa egipteana de pace

Hamas a respins inițiativa de pace egipteana, care implica încetarea reciproca a focului, fără realizarea unui acord global, informeaza Rossiya Segonya.

Egiptul a invitat ambele părți să facă un armistițiu și sa opreasca atacurile pentru următoarele 12 ore, urmand ca ele sa poarte discuții la Cairo, în cadrul unei rezoluții pe termen lung a conflictului.

Anterior, conform VoR, se raportase ca, in aceasta dimineața, Oficiul militar si politic al Israelului ar organiza o reuniune pentru a discuta inițiativa de pace egipteana.

“Pacea, fără a ajunge la un acord, este respinsă. În timpul războiului, nu opresti focul înainte de negocieri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Hamas, Fawzi Barhoum, citat de VoR

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.