Oslo: Ambasadorul Romaniei in Norvegia, felicitat de ziua sa, in biserica romaneasca (foto)

Conform informatiilor oferite de surse din cadrul Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, Preasfințitul Părinte Episcop Macarie a oficiat la Praznicul Întâmpinării Domnului, Sfânta Liturghie, în Parohia Ortodoxă Română din Oslo, Norvegia.

La eveniment, acesta a fost înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, alaturi de Excelența Sa Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Regatul Norvegiei, care a fost felicitat cu prilejul aniversării zilei de naștere.

În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Episcop Macarie s-a referit la semnificația prăznuirii Aducerii lui Hristos la Templu sau a Întâmpinării Sale. Ierarhul a arătat că asemenea sărbătorii Tăierii Împrejur, Întâmpinarea Domnului la Templu ni-L arată pe Cel Care a dat Legea împlinind cele ale Legii.

La finalul Sfintei Liturghii, a fost oficiată Taina Sfântului Botez pentru prunca Andreea, a doua fiică a părintelui paroh Marius Alin Țeican și a preotesei Elena Raluca din Oslo.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.