Patriarhul Romaniei – inconjurat de jandarmi

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României s-a aflat, ieri, în ziua sărbătorii Soborului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor Cereștilor Puteri, care este si ziua Jandarmeriei Romane, la capela militară „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române – București, conform unui raport al Patriarhiei Romane.

În capela instituției, a fost oficiată Sfânta Liturghie, de către un sobor de preoți și diaconi, la care au participat sute de jandarmi.

Prezent la slujbă, a fost si Inspectorul general al Jandarmeriei Române, colonelul Mircea Olaru, caruia i-a fost conferit Ordinul Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Preafericitului Părinte Patriarh Daniel i-a fost conferită placheta de onoare a Jandarmeriei Române. La slujbă au participat militari din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Capitală, dar şi mulţi credincioşi, mai informeaza Patriarhia [https://www.patriarhia.ro] .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.